Realizace podlah pro showroom VOIX

V centru Prahy vznikl nový obchod s luxusní audiotechnikou VOIX. A my byli u toho. V příjemném showroomu VOIX naleznete značky jako například Bang & Olufsens, PARASOUND nebo Gato Audio.

V centru Prahy vznikl nový obchod s luxusní audiotechnikou VOIX. A my byli u toho.

Nadstandardní ozvučení

V příjemném showroomu VOIX naleznete značky jako například Bang & OlufsensPARASOUND nebo Gato Audio. Zboží si budete moci prohlédnout na pražské adrese Dušní 10. Naleznete zde designové reproduktory, sluchátka, televizory. To vše na naší luxusní dubové podlaze.

Ke kvalitnímu poslechu přispívá i kvalitní podlaha. Například reproduktory Bang & Olufsens nejsou běžné hranaté krabičky, ale designové bytové doplňky s nadstandardní kvalitou zvuku, kterou charakterizuje vysoká věrnost hudební reprodukce. Jejich reproduktory jsou vedle nadčasového designu výjimečné tím, že zpracovávají digitální signál tak, aby reagoval na frekvenční odezvy z místnosti a místa, kde jsou umístěny. Zvuk by se tak neměl odrážet od podlahy a stropu dřív, než se dostane k posluchači.

Dubová realizace

Společnost VOIX nás před časem oslovila, abychom její showroom vybavili kvalitní podlahou, která bude ladit k jejím produktům, prostoru a zároveň odpovídat standardům korporátní image společnosti. Museli jsme se tak přizpůsobit stylu podlahy přesně podle přání zadavatele. Do rukou jsme dostali koncept architektů, který obsahoval i návrh podlahy a schodů, jehož cílem bylo vytvořit poutavý a příjemný prostor.

Základ byl, aby měl povrch podlahy stejnou barvu a hodil se do prostoru i k designovým produktům. V tomto případě šlo tak primárně o kvalitní zpracování povrchu, tedy hlavně o naše zkušenosti, zručnost a preciznost našich řemeslníků.

Pro dosažení správného odstínu barvy jsme surové dubové dřevo napouštěli našimi speciálními oleji. Přibližně 60 m2  podlahy a 22 schodů jsme pak ve dvou vrstvách obložili stromečkovým vzorem. S výsledkem je spokojený jak zákazník, tak i my. Chcete-li vidět jednu z našich nejnovějších realizací dřevené podlahy naživo, přijďte se podívat do Dušní 10 na Praze 1. VOIX láká zákazníky do showroomu jako prostoru, kde si můžete nejen vyzkoušet poslech své oblíbené hudby prostřednictvím jejich produktů, ale také jako do reprezentativního místa pro obchodní schůzku. Budete-li si přát, rádi vám připraví i kávu.

Podělili jste se s námi
o svou podlahu

#infloor

1 2 3 4 5 6