Realizace Bella Brutta: Od stropu až po podlahu

Emi a Veronika jsou dvě kamrádky a také obchodní partnerky, které sdílí lásku k dobrému vkusu a kvalitnímu oblečení. Společně se rozhodly založit netradiční obchdod s oděvy "Bella Brutta", který bude postaven nejen na kvalitním oblečení, ale také na vytříbeném designu interiéru. O jeho provedení se postarala společnost InFloor.

Emi a Veronika jsou dvě kamrádky a také obchodní partnerky, které sdílí lásku k dobrému vkusu a kvalitnímu oblečení. Společně se rozhodly založit netradiční obchdod s oděvy "Bella Brutta", který bude postaven nejen na kvalitním oblečení, ale také na vytříbeném designu interiéru. O jeho provedení se postarala společnost InFloor.

Rekonstrukce prostor se nesla v duchu zachování maxima původních prvků. InFloor se postaral o renovaci a doplnění původních podlah, ale také o renovaci stropních trámů a prken. O design interiéru se postarala návrhářka a designérka Sandra Carvajal.

"Realizace v Bella Brutta byla jedna z nejzajímavějších zakázek za dobu mého působění v InFlooru. Práce nám zabrala zhruba měsíc a kromě podlah a stropu se naši zaměstnanci postarali i o betonové pohledové stěrky na stěnách," říká manažerka prodeje Tereza Němečková.

Obchod naleznete na Praze 4 na adrese Bartoškova 46 a více se oněm dovíte přímo na webových stránkách Bella Brutta

Podělili jste se s námi
o svou podlahu

#infloor

1 2 3 4 5 6