OC Green Park v Benešově má „zelené stěny“

1. 3. 2018 bylo v Benešově otevřeno nové obchodní centrum OC Green Park. Moderní provedení nabízí krom obchodní zóny také relaxační část, dětský svět či restaurace. Na luxusním vzhledu obchodního centra se podílela i společnost InFloor a to hned na několika místech.

1. 3. 2018 bylo v Benešově otevřeno nové obchodní centrum OC Green Park. Moderní provedení nabízí krom obchodní zóny také relaxační část, dětský svět či restaurace. Na luxusním vzhledu obchodního centra se podílela i společnost InFloor a to hned na několika místech.

Mech na stěnách

InFloor je pro náročné klienty špička ve svém oboru a proto musí nabízet i ty méně tradiční produkty a služby. Jednou z nich jsou například mechové stěny, které zdobí stěny a sloupy dětského světa. Kruhové výřezy, které můžete vidět na fotografiích, jsou tvořeny z kombinací plochého a kopečkovitého mechu. K dotvoření atmosféry jsme použili další přírodní prvky.

„Celou realizaci v Obchodní centru Greenpark, tedy dvě podlahy a zelené stěny jsme zvládli zrealizovat za tři týdny. Zelené mechové stěny jsme zvládli instalovat za dva dny.“, říká ředitel InFlooru Jaromír Valenta.

Oblouková podlaha

Kromě zelených stěn se společnost InFloor také zasloužila na realizaci dřevěných podlah v Restauraci a dětském světě. Naši zaměstnanci se postarali o pokládku od začátku až do konce. Tedy od přípravové vrstvy, přes surová prkna až po lakování do požadovaného odstínu. Na fotce můžete vidět, jak si naši zaměstnanci poradili s atypickou pokládkou do oblouku, kolem prodejního pultu.

Více informací o Obchodním centru Green Park naleznete na oficiálních stránkách.

 

 

 

Podělili jste se s námi
o svou podlahu

#infloor

1 2 3 4 5 6