Mechové stěny – oživení Vašeho interiéru

Přírodní mechové stěny a mechové obrazy utvářejí krásné kreace v každém interiéru, kde se stávají skutečnou pastvou pro oči. Poutavé mechové stěny a mechové obrazy navozují pocit sounáležitosti s přírodou.

Přírodní mechové stěny a mechové obrazy utvářejí krásné kreace v každém interiéru, kde se stávají skutečnou pastvou pro oči. Poutavé mechové stěny a mechové obrazy navozují pocit sounáležitosti s přírodou.

Stabilizovaný mech je živý mech, kterému byla vláha z listů nahrazena ekologickým konzervantem, který je lidskému zdraví neškodný a splňuje ty nejpřísnější požadavky. Rostliny si tak uchovávají svůj přirozený vzhled, měkkost i barvu po mnoho let.

Stabilizovaný mech nevyžaduje téměř žádnou údržbu:
nezalévá se, nepotřebuje dostatek světla, garantujeme zachování stejného vzhledu min. 8-10 let, stačí je pouze několikrát do roka očistit od prachu, není napadán škůdci a plísněmi

Z mechu lze vytvořit:
Mechové stěny různých rozměrů a tvarů s umístěním loga, mechové obrazy s výběrem atypických rámů

V nabídce máme několik druhů stabilizovaného mechu a lišejníku, ze kterého Vám rádi na míru vytvoříme neodolatelnou stěnu či obraz do jakéhokoli prostoru.

Pokud máte v kanceláři či bytě nedostatek světl, nestíháte se o rostliny starat, zvadlé listy kazí dojem Vašeho interiéru a přesto máte rádi zeleň a toužíte po rozjasnění domova či kanceláře, kontaktujte nás.

Podělili jste se s námi
o svou podlahu

#infloor

1 2 3 4 5 6