Masivní nábytek z Krkonoš dorazil do showroomu InFloor

Když si pořídíte kvalitní podlahu, rozhodně ji doplňte o stylový nábytek, který bude společně s podlahou vytvářet přírodní a dokonalý ráz interiéru. Nejen proto jsme se rozhodli navázat spolupráci s rodinnou značkou MOW Original z Jilemnice v Krkonoších.

Když si pořídíte kvalitní podlahu, rozhodně ji doplňte o stylový nábytek, který bude společně s podlahou vytvářet přírodní a dokonalý ráz interiéru. Nejen proto jsme se rozhodli navázat spolupráci s rodinnou značkou MOW Original z Jilemnice v Krkonoších. Jejich stoly, židle a křesílka patří mezi nábytek, který má duši. Ručně opracované masivní dřevo vnese do vašeho domova mohutnou energii hlubokých lesů. Takový stůl s židlemi se s naprostou samozřejmostí stane dominantou vaší jídelny a přirozeně bude sbližovat celou vaši rodinu. A i to je cílem pana Ladislava Morávka, majitele pily a zakladatele MOW Original. Pro své zákazníky vyrábí kvalitní a originální nábytek z masivu, který vytváří v interiéru vždy přátelskou atmosféru a stane se součástí vašeho rodinného dědictví.

Inspiruj se tím, co už je dokonalé…

„Inspiraci a chuť tvořit nové kousky přináší dřevo samo“ říká Ladislav Morávek. „Díky vlastní pile můžeme dát dřevu to, co potřebuje. A tím jsou roky pozvolného vysychání dřeva při vhodných podmínkách. Dřevo si tak vytváří svůj originální vzhled a probouzí se v něm vlastnosti, díky kterým je finální kus nábytku silný a svým vlastním způsobem dokonalý. Při opracování dřeva kombinujeme precizní ruční práci s moderními technologiemi.“

Mezi oblíbené materiály MOW Original patří i kov. Industriální prvky ručně opracované v kovárně dodávají stolům úplně jinou tvář. Skvěle vyniknou také v interiéru kanceláře, pracovny jednací místnosti i restaurace.

Na vlastní dotek se přijďte přesvědčit o charakteru, smyslnosti a neodolatelnosti nábytku MOW do showroomu InFloor Na Florenci.

Podělili jste se s námi
o svou podlahu

#infloor

1 2 3 4 5 6