Luxusní svíčky pro útulný domov

Klid, harmonie, příjemné aroma, design a luxus. To vše v sobě snoubí populární luxusní americké značky svíček Yankee Candle a WoodWick, které jsme zařadili do své nabídky. Vytvořte si doma jedinečnou atmosféru s vůněmi, jež vás neomrzí.

Yankee Candle má prapočátky v roce 1969, kdy se její zakladatel Mike Kittredge jako kluk rozhodl jako dárek k narozeninám pro svou maminku vyrobit svíčku. V současnosti má jeho společnost tisíce prodejen a jedná se o nejoblíbenější značku svíček na trhu. Své zákazníky si získává pro krásné dlouhotrvající vůně, které vždy musí vonět tak reálně jako daná květina, ovoce, místo či koření, kterými byla inspirována. Aroma vzniká mísením z přírodních extraktů a esenciálních olejů. Yankee Candle navíc voní do té doby, dokud svíčka nedohoří. Těšit se můžete z květinových vůní pivoňky, levandule, růže, lípy či jasmínu, svěžích vůní máty, citrusů a mixů poeticky nazvaných jako Život na pobřeží, Mlžné hory či Podzimní noc. V nabídce nechybí ovocné svíčky s vůní třešně, manga, mandarinek, kokosu nebo vůně dřeva, koření a svíčky s vůněmi typickými pro sváteční příležitosti jako jsou Vánoce.

Yankee Cadle prostor provoní až na dvacet hodin. Ideálně by měly hořet maximálně čtyři hodiny. Vůně se nejlépe uvolňuje, když se rozehřeje celý povrchy svíčky. Někteří fajšmekři tak svíčky balí například do alobalu, nebo si pořizují speciální stínítka. Knot je pak dobré vždy udržovat v délce 3–5 mm.

Svíčka s praskajícím dřevem

Máte-li rádi zvuk hořícího dřeva, zapalte si ručně vyráběnou svíčku WoodWick a po chvilce uslyšíte příjemné jemné praskání. Svíčky této značky totiž mají speciální dřevěný knot. Tyto luxusní svíčky v nádobách ve tvaru elipsy nebo lodičky s typickým dřevěným víkem a s koncentrovanými vonnými esencemi dlouhodobě provoní každou místnost. Stejně jako svíčky Yankee Candle i WoodWick jsou vyrobeny kombinací kvalitního parafínu a sojového vosku, díky kterému svíčky hoří nadprůměrně dlouho. Můžete vybírat z ovocných vůní sladkého i kyselého ovoce, vůní bylin, romantických květinových, dřevitých, orientálních, vůní koření jako vanilka, skořice či čisté vůně moře, jedle či vlny s divokými květy. Vůně parfumáři míchají s nejkvalitnějších přírodních olejů či identických přírodních látek.

Svíčky WoodWick zapalujte vždy na jedné straně podlouhlého knotu, rozhoří se sama. Nechávejte ji hořet alespoň třicet minut – do doby, než se vosk rozpustí po celém povrchu.Ve svíčce se tak neudělají jamky, čímž se prodlouží její životnost. A nelekejte se, někdy se může jevit, že plamen vyhasíná, ale to je v pořádku, zase se rozhoří. Doporučená maximální denní doba používání svíčky je 3–4 hodiny. Zkracujte jen knot, který je kratší než 6 mm a vždy, až je svíčka vychladlá. Knot je třeba zkrátit, pokud je plamen vyšší než 3 cm a svíčka hodně kouří. A pozor, svíčky nedávejte do průvanu a pakliže na dně zbývá už jen 6 mm vosku, svíčku raději nezapalujte. Vyhnete se tak možnému poškození nádoby a povrchu pod ní.

Přejeme krásné večery ve vašich útulných prostorách s krásnými dřevěnými podlahami.

Podělili jste se s námi
o svou podlahu

#infloor

1 2 3 4 5 6