Flotex přináší podlahovou revoluci

Flotex® nebo-li sametový vinil je textilní podlahová krytina, která v sobě nese výhody pevné podlahové krytiny i hřejivost a pohodlí koberce.

Když nevíte jestli linoleum nebo koberec.

Flotex® nebo-li sametový vinil je textilní podlahová krytina, která v sobě nese výhody pevné podlahové krytiny i hřejivost a pohodlí koberce. Flotex® má ale i další výhody. Například drží své rozměry. Po jeho pokládce tedy nevznikají nežádoucí mezery ve spárách a u stěn. Vzhled textilní krytiny mu navíc dodává na eleganci, ale oproti kobercům je méně náročný na údržbu a poškození. Flotex® je možné čistiti za sucha i za mokra. Díky své konstrukci lze bez problémů vyčistit i dlouho zaschlé tekutiny jako je káva, červené víno, ovocné šťávy, čokoláda, apod. Beze zbytku lze odstranit zašlapanou špínu jako bláto, různé tuky atd.

Kam se Flotex® hodí?

Jednoduchá odpověď zní: Téměř kamkoliv. "Naši zákazníci ale určitě ocení vysokou odolnost v prostorech jako jsou multikina, knihovny, divadla, chodby hotelů nebo veškeré prostory v kancelářských budovách a samozřejmě horská střediska, kde se uplatní stoprocentní odolnost vůči vodě a i při vysoké zátěži a velkém množství vody ideální protiskluznost.", říká naše projektová manažerka Tereza Němečková.  Materiál odolává také pojezdu kolečkovou židlí a je možné ho instalovat i na vytápěné podlahy.

Na co si dát pozor.

Materiál neodolává ohni, žhavým nebo rozpáleným předmětům, kyselinám a louhům. Je třeba se vyvarovat působení zvířecí či lidské moči. Při správné instalaci má vysokou a dlouhodobou odolnost, ale nesmí být namáhám na střih, nesmí být zatížen bodově (např. jehlové podpatky), ostré předměty typu brusle nebo kovové konce židliček s demontovanými záslepkami a cokoliv, co materiál samotný dokáže prorazit nebo proříznout.

Kde Flotex® pořídím?

Neváhejte nás kontaktovat telefonicky, e-mailem nebo osobně v našem showroomu, kde si můžete prohlédnout vzorky. Naši zaměstnanci vám zašlou nabídku. Nezapomeňte, že InFloor neprodává jen podlahy, ale stará se i o jejich pokládku a údržby. Podívejte se také na naše další produkty a služby. Pokud Vás zajímá více o podlahách Flotex®, podívejte se na oficiální stránky výrobce www.forbo.com.

Podělili jste se s námi
o svou podlahu

#infloor

1 2 3 4 5 6