5 důvodů pro podlahy Boen

Pokud plánujete v nejbližší době realizaci dřevěné podlahy u Vás doma nebo ve firmě, Vašemu oku by neměly uniknout právě podlahy od firmy Boen. Sepsali jsme pro Vás 5 základních důvodů, proč by právě podlahy Boen mohly být pro Vás tou správnou variantou.

"O podlahách Boen jsem poprvé slyšel při jedné realizaci. Podlahy mi tehdy doporučil kolega architekt. Začal jsem se o ně zajímat a zanedlouho mě v našem showroomu navštívili přímo zástupci společnosti Boen. Dnes jsme jedním z předních prodejců v republice," říká Jaromír Valenta, ředitel společnosti InFloor.

Pokud plánujete v nejbližší době realizaci dřevěné podlahy u Vás doma nebo ve firmě, Vašemu oku by neměly uniknout právě podlahy od firmy Boen. Sepsali jsme pro Vás 5 základních důvodů, proč by právě podlahy Boen mohly být pro Vás tou správnou variantou.

1. Původ v zemích, kde je kvalita na prvním místě

Boen je společnost vedená Švýcary a Nory, kteří si potrpí na kvalitní zboží. Firma je dnes jedním z nejsilnějších hráčů na mezinárodním poli s tvrdými dřevěnými podlahami. V České republice se o zastoupení této firmy stará Infloor.

2. Od stromu až k Vám domů

Podlahy Boen jsou přímo ve společnosti zpracovávány už od dřeva v surovém stavu. U některých jiných výrobců se můžete setkat například s tím, že dřevo nakupují již zpracované a v nejisté kvalitě. Takové dřevo nekvalitní prodejci nejčasti pořizují na asijském trhu, kde je jen velice těžké zjistit, jaké technologické postupy byly při zpracování použity. U Boenu si můžete být jistí, že vaše podlaha byla profesionálně zpracována podle předepsaných pravidel a to v jedné spoilečnosti.

3. Podlaha ze čtyřmetrových prken

Jedním z největších trháků v Inflooru jsou podlahy skládané z prken, které mají při šířce 30cm délku až 4,5m. To ocení zejména firemní zákazníci například v restauracíh nebo konferenčních místnostech. Podlaha tohoto typu se bude ale určitě vyjímat například v rodiném domku.

4. Styl až na prvním místě

Boen má nejen vlastní zpracování a výrobu, ale také svůj vlastní tým designérů, kteří sledují aktuální trendy a mnohdy je i vytváří. Pokud chcete mít jistotu, že Vaše podlaha zaujme, bude pro Vás Boen tou pravou volbou.

5. Realizaci jedině od Inflooru

Pokud chcete mít jistotu kvality nechte si podlahy položit profesionálními zaměstnanci společnosti InFloor. Jelikož s boenem intenzivně spolupracujeme, známe ty nejlepší postupy a technologie pro práci s jejich materiály.

Pokud už víte že Boen bude Vaše volba neváhejte nás kontaktovat. Naši zamestnanci Vám poskytnou veškeré potřebné informace.

Doporučujeme také shlédnou videa na oficiální youtubovém kanálu firmy Boen.

Podělili jste se s námi
o svou podlahu

#infloor

1 2 3 4 5 6